Mobieloulou

Over dit project

Respect for the man in the ice-cream van!

Op je “Scooter” naar Cadzand-Bad om dit brand new ontwerp te zien with your own ijs!

Terrassen zijn weer open, de zomer staat voor de deur we willen weer kunnen genieten.

In Cadzand-Bad is een prachtige zaak Brasserie Lou Lou. Voor deze zaak heb ik een buitenmeubel mogen ontwerpen wat dient als hulpmiddel voor de bediening op het terras en als reclameobject.

Opvallen doet het en het straalt uit waar we allemaal zoveel behoefte aan hebben; lol, zomer, strand, zee en genieten!

Een buitenkeuken ontworpen uit duurzame materialen zoals solid surfaces en aluminium. Het staat letterlijk aan de kust dus het moet wat kunnen verduren. Refererend naar de klassieke ijscowagen in vorm en kleur maar functionerend als hulpmiddel voor de bediening. Met lades en kastjes is er voldoende ruimte voor bestek, servies en peper en zout stelletjes. Een prullenbak voor het afruimen van de borden zit verwerkt in de zijkant en gaat op in het ontwerp zonder dat het stoort. Op de drager naar het dak toe zit een stalen draad mand verwerkt om items op te etaleren. Ook kan de mand om zijn as heen draaien.

Het blad komt uit de Durat palace collectie van PyraSied. De bekleding van de kast is ook een solid surface met een bijzondere blauw/groene kleur die in het licht van de zon steeds weer anders tot zijn recht komt.