Homekit voor alle kids in Nederland

Ontwerper Meneer Caboor heeft samen met zijn zoon Mattheo een homekit samengesteld voor alle kids in Nederland om lekker de hele dag creatief te zijn.

Toolkit 2: Het anti-virus monster

Hallo Kids, is de kleurplaat al ingekleurd, opgestuurd of misschien wel gebracht naar degene waarvan jij denkt dat die het nodig hebben? Mooi, tijd voor een nieuwe homekit!

Wat gaan we doen? Een anti-virus monster tekenen, kleuren, schilderen, jij verzint het!

Laten we samen dat virus weg jagen en vooral de stuipen op het lijf jagen. Check de video en download de pdf daarin staan ook de instructies. En als je klaar bent vergeet dan vooral niet een fotootje online te zetten op Facebook of Instagram met de hashtags: #meneercaboor #kleurenvoordezorg want we zijn natuurlijk nu al ontzettend benieuwd wat jullie ervan gaan maken.

Succes!

Groetjes Kevin en Mattheo

Toolkit 1: De Kleurplaat

Kleuren, wie heeft het als kind niet gedaan? En hoe mooi zou het zijn als alle kids in Nederland een kleurplaat voor de hardwerkende mensen in de zorg en onze kwetsbaren in Nederland zouden tekenen. Mijn zoon en ikzelf leek ons dat een heel mooi gebaar.

Dus hebben wij een kleurplaat gemaakt en niet zomaar een! Het zijn vrolijke monsters met open armen om te omhelzen. Het lijkt ons zo tof als jullie hem inkleuren en opsturen naar een ziekenhuis, zorginstelling of bejaardenopvang zodat ze daar allemaal naast elkaar opgehangen worden als 1 grote kleurrijke omhelzing. Een omhelzing van ons allemaal voor die superhelden in het ziekenhuis.

Dus download die kleurplaat, kleur hem in en stuur hem op!

#kleurenvoordezorg

Als je foto’s van het kleuren deelt op Instagram met de hashtag #kleurenvoordezorg, worden alle foto’s automatisch op deze website gezet. Wij zullen de foto’s dan delen via onze kanalen zodat we met zijn allen aandacht geven aan deze actie “Kleuren voor de Zorg”

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe Do It Yourself Tools voor thuis, laat dan hier je naam en e-mail adres achter.